ערב. בחדשות כבר הודיעו על ירידה דרסטית במזג האוויר.
השמים מעוננים-קר וגשום בחוץ. החבר הכי טוב שלך מתקשר ואומר "אחי, מה קורה? בא לך לצאת עם כל החבר'ה?"
אז לא, לא בא לך לצאת!
קר, גשום, ערפל, רוחות עזות. בא לך להשאר בבית. אבל מצד שני-לאכזב את כל החברים?
לכל דבר יש פיתרון. והפיתרון הטוב ביותר לרצות את כולם- הוא הבישול הביתי. לא סתם אומרים "הדרך ללב עוברת דרך הקיבה".
החוכמה היא לבשל ממצרכים פשוטים שיש בבית (מה הטעם לוותר על יציאה לפאב, אבל ללכת במקום זה לסופר????).
החוכמה היא לא לאתגר את הטבח המתחיל במתכונים מסובכים שישאירו אותך עם מטבח/סירים/כירייים שרופים, והרבה עוגמת נפש לך ולסביבה (במיוחד לאורחים הרעבים).
המצרכים הדרושים:
2 קופסאות תירס (כן, קופסאות שימורים. הכי פשוט שיש).
2 כפות קמח תירס (קורנפלאור)
6 כוסות מים
אבק מרק עוף
2 ביצים
ועכשיו להכנה:
להכניס קופסת תירס אחד לסיר (כולל הנוזל).
להוסיף את הנוזל מהקופסא השניה. לטחון עם
בלנדר-מוט ידני, או לחילופין במיקסר. (בזהירות-שלא ישפריץ. לא בא לכם לבלות את כל הערב עם מטלית וחומר להברקת קרמיקות, בזמן שחבריכם נהנים).
להוסיף את תוכן הקופסא השניה ולהתחיל לבשל.
להוסיף 5-6 כוסות מים מטובלים באבקת מרק עוף.
לאחר 15 דקות יש למהול 2 כפות קורנפלור עם 2 כפות מים קרים ולערבב היטב. (חשוב-שימו לב שלא יהיו גושים) . לאחר מכן
להוסיף למרק.
לטרוף שתי ביצים בצלחת נפרדת.
תבקשו עזרה מאחד החברים שהגיע יותר מוקדם, על מנת שיערבב באיטיות את המרק ובו בזמן מזגו את הביצים באיטיות למרק.
כך הביצים יצאו כחוטים במרק.
פטנט עולמי: תחזיקו מעל הסיר מסננת דקה ותעביו את הביצים דרכה-ככה החוטים יראו כמו חוטים, ולא כמו תערובת מוזרה שנשפכה לכם בטעות לסיר.
אנו במועדפת דואגים לחיילים המשוחררים, בין אם זה במציאת עבודה רלוונטית בכל חלקי הארץ, ובין אם זה סתם לעזור בטיפים קטנים שיאירו ויחממו לכם את החורף.
ואילו לא סתם מתכונים-אילו מתכונים שנוסו על ידי המנכ"ל והעובדים, על מנת לוודא שאתם מקבלים את המתכון הטוב והמשופר ביותר, ללא סיבוכים מיותרים.
אנו מדברים עם חבר'ה צעירים מדי יום, ומודעים מה רב הפער בין החיים בצבא לחיים האזרחים.
אנו נשמח לעמוד לשרותכם-גם אם זה בדברים הקטנים, כמו בישול מרק לארוחת ערב עם החבר'ה.
שיהיה בתאבון, ובהצלחה
מועדפת - כל העבודות לחיילים משוחררים